Kulturastolovania.sk

Hľadáme relevantné výsledky.

  • Žiadny výsledok nezodpovedá Vami napísanému výrazu.

Jánošíkove dukáty
Jánošíkove dukáty

20. 8. 2020 Jánošíkove dukáty

Jánošíkove dukáty

Varíme s

Miroslav Milučký

Reštaurácie: HOTEL DEVÍN
WWW: www.hoteldevin.sk/francuzska-restauracia
Adresa: Riečna 4, Bratislava

Suroviny

  • 600 g bravčová panenka
  • 300 g bryndza
  • 600 g zemiaky varené v šupke
  • 80 g hrubá múka
  • 30 g soľ
  • 1 strúčik cesnak
  • 10 g bylinky, pažítka, petrž. vňať 2 ks vajcia
  • 100 g demiglas omáčka
  • 50 g maslo
  • 10 g mikro bylinky
  • 200 g olej alebo maslo

Ako to urobiť

1

Uvarené zemiaky ušúpeme a postrúhame na jemnom strúhadle. Pridáme bryndzu, hrubú múku, vajíčka, štipku soli, nasekané bylinky a vymiešame vláčne cesto. Z cesta tvarujeme placky o hrúbke 2 cm a priemere cca 6 cm. Bravčovú panenku si nakrájame na 4 porcie, osolíme, okoreníme a na panvici sprudka opečieme. Dáme do vyhriatej rúry pri 180°C na 6-7 minút. Na panvici, kde sa opekalo mäso, krátko orestujeme pretlačený cesnak, pridáme vývar a zredukujeme na polovicu objemu. Zemiakovo-bryndzové dukáty vypražíme v rozpálenom oleji či prepustenom masle dozlatista a dáme piecť k mäsu do rúry na 3 minúty. Zredukovanú šťavu osolíme, okoreníme a zahustíme studeným maslom.

Použité produkty

Kvalitný nôž - Predĺžená ruka kuchára
Kvalitný nôž - Predĺžená ruka kuchára

8. 4. 2022 Kvalitný nôž - Predĺžená ruka kuchára

Zistiť viac
Kvalitný nôž - predĺžená ruka kuchára

8. 4. 2022 Kvalitný nôž - predĺžená ruka kuchára Sekcia: Inšpirácie

Veľký blog k Veľkej noci

8. 4. 2022 Veľký blog k Veľkej noci Sekcia: Inšpirácie

Svetielko nádeje - veľká pomoc malým hrdinom

8. 2. 2022 Svetielko nádeje - veľká pomoc malým hrdinom Sekcia: Inšpirácie

Pravidlá predaja od 22.11.2021

19. 11. 2021 Pravidlá predaja od 22.11.2021 Sekcia: Spolupráca s profesionálmi

Eko certifikát 2020

21. 10. 2021 Eko certifikát 2020 Sekcia: Spolupráca s profesionálmi

Predajné dni 2021 budú Online

31. 8. 2021 Predajné dni 2021 budú Online Sekcia: Spolupráca s profesionálmi

Moderné a nové GASTRO v ťažkej dobe Covidu

26. 4. 2021 Moderné a nové GASTRO v ťažkej dobe Covidu Sekcia: Inšpirácie

Ponuka pre školské jedálne

1. 12. 2020 Ponuka pre školské jedálne Sekcia: Spolupráca s profesionálmi

Ponuka pre školské jedálne
Pečené bravčové hrubé rebro

26. 8. 2020 Pečené bravčové hrubé rebro Sekcia: Spolupráca s profesionálmi

Pečené bravčové hrubé rebro
Bravčová panenka sous vide na zelerovom pyré

24. 8. 2020 Bravčová panenka sous vide na zelerovom pyré Sekcia: Spolupráca s profesionálmi

Bravčová panenka sous vide na zelerovom pyré
Jánošíkove dukáty

20. 8. 2020 Jánošíkove dukáty Sekcia: Spolupráca s profesionálmi

Jánošíkove dukáty
Mladý srnček s lesným ovocím

19. 8. 2020 Mladý srnček s lesným ovocím Sekcia: Spolupráca s profesionálmi

Mladý srnček s lesným ovocím
Jahňacia roláda so špenátom

17. 8. 2020 Jahňacia roláda so špenátom Sekcia: Spolupráca s profesionálmi

Jahňacia roláda so špenátom
Chrumkavý kapor so špargľou a so špargľovým šalátom

13. 8. 2020 Chrumkavý kapor so špargľou a so špargľovým šalátom Sekcia: Spolupráca s profesionálmi

Chrumkavý kapor so špargľou a so špargľovým šalátom
Paprikáš zo sumca

12. 8. 2020 Paprikáš zo sumca Sekcia: Spolupráca s profesionálmi

Paprikáš zo sumca
Teľací chrbát Sous Vide s tymianom

10. 8. 2020 Teľací chrbát Sous Vide s tymianom Sekcia: Spolupráca s profesionálmi

Teľací chrbát Sous Vide s tymianom
Chrbátik z mladého králika s karotkovým pyré

5. 8. 2020 Chrbátik z mladého králika s karotkovým pyré Sekcia: Spolupráca s profesionálmi

Chrbátik z mladého králika s karotkovým pyré
Steak z hov. sviečkovej s karamelizovaným cesnakom

4. 8. 2020 Steak z hov. sviečkovej s karamelizovaným cesnakom Sekcia: Spolupráca s profesionálmi

Steak z hov. sviečkovej s karamelizovaným cesnakom
Rib-eye steak s grilovanou zeleninou

3. 8. 2020 Rib-eye steak s grilovanou zeleninou Sekcia: Spolupráca s profesionálmi

Rib-eye steak s grilovanou zeleninou
Platobné metódy
ARSY line - tvorba webových stránok a eshopov