Kulturastolovania.sk

Hľadáme relevantné výsledky.

  • Žiadny výsledok nezodpovedá Vami napísanému výrazu.

Jahňacia roláda so špenátom
Jahňacia roláda so špenátom

17. 8. 2020 Jahňacia roláda so špenátom

Jahňacia roláda so špenátom

Varíme s

Hotel Partizán

Reštaurácie:
WWW: www.partizan.sk/sk
Adresa: Bystrá 108 - Tále

Suroviny

  • 1500 g jahňacie stehno
  • 3000 g zemiaky
  • 300 ml demi glas
  • 300 g špenát
  • 2 g čierne korenie
  • 150 g cesnak
  • 50 g maslo
  • 1 g rasca
  • 150 ml olivový olej
  • 5 g rozmarín
  • 2 g soľ
  • 50 g med

Ako to urobiť

1

Jahňacie plece opracujeme, orezky z mäsa zomelieme, dochutíme bylinkami, soľou a korením. Naplníme mäso a zrolujeme do fólie. Takto pripravevé rolky dáme do Alto Schaum a tepelne upravujeme 12 hodín - metóda ,,sous vide“. Hotové mäso zašokujeme a zachladíme. Roládu pred podávaním ohrejeme aj s omáčkou vo vývare ešte vo vrecku. Mäso vyberieme, opečieme na rozpraženom masle a podávame s maslovým špenátom a rozmarínovými zemiakmi.

Použité produkty

Predajné dni 2021 budú Online
Predajné dni 2021 budú Online

31. 8. 2021 Predajné dni 2021 budú Online

Milí zákazníci, pripravili sme opäť aj tento rok "Predajné dni 2021" a znovu sme sa vrátili k spôsobu predaja „ONLINE“, teda prostredníctvom eshopu www.berndorf.sk. Prečo sme tak spravili? Mali sme pozitívne ohlasy od Vás z minulého roku a chceme Vás požiadať o pochopenie a to hlavne z titulu,…

Zistiť viac
Moderné a nové GASTRO v ťažkej dobe Covidu

26. 4. 2021 Moderné a nové GASTRO v ťažkej dobe Covidu Sekcia: Inšpirácie

Ponuka pre školské jedálne

1. 12. 2020 Ponuka pre školské jedálne Sekcia: Spolupráca s profesionálmi

Ponuka pre školské jedálne
Pečené bravčové hrubé rebro

26. 8. 2020 Pečené bravčové hrubé rebro Sekcia: Spolupráca s profesionálmi

Pečené bravčové hrubé rebro
Bravčová panenka sous vide na zelerovom pyré

24. 8. 2020 Bravčová panenka sous vide na zelerovom pyré Sekcia: Spolupráca s profesionálmi

Bravčová panenka sous vide na zelerovom pyré
Jánošíkove dukáty

20. 8. 2020 Jánošíkove dukáty Sekcia: Spolupráca s profesionálmi

Jánošíkove dukáty
Mladý srnček s lesným ovocím

19. 8. 2020 Mladý srnček s lesným ovocím Sekcia: Spolupráca s profesionálmi

Mladý srnček s lesným ovocím
Jahňacia roláda so špenátom

17. 8. 2020 Jahňacia roláda so špenátom Sekcia: Spolupráca s profesionálmi

Jahňacia roláda so špenátom
Chrumkavý kapor so špargľou a so špargľovým šalátom

13. 8. 2020 Chrumkavý kapor so špargľou a so špargľovým šalátom Sekcia: Spolupráca s profesionálmi

Chrumkavý kapor so špargľou a so špargľovým šalátom
Paprikáš zo sumca

12. 8. 2020 Paprikáš zo sumca Sekcia: Spolupráca s profesionálmi

Paprikáš zo sumca
Teľací chrbát Sous Vide s tymianom

10. 8. 2020 Teľací chrbát Sous Vide s tymianom Sekcia: Spolupráca s profesionálmi

Teľací chrbát Sous Vide s tymianom
Chrbátik z mladého králika s karotkovým pyré

5. 8. 2020 Chrbátik z mladého králika s karotkovým pyré Sekcia: Spolupráca s profesionálmi

Chrbátik z mladého králika s karotkovým pyré
Steak z hov. sviečkovej s karamelizovaným cesnakom

4. 8. 2020 Steak z hov. sviečkovej s karamelizovaným cesnakom Sekcia: Spolupráca s profesionálmi

Steak z hov. sviečkovej s karamelizovaným cesnakom
Rib-eye steak s grilovanou zeleninou

3. 8. 2020 Rib-eye steak s grilovanou zeleninou Sekcia: Spolupráca s profesionálmi

Rib-eye steak s grilovanou zeleninou
Králičie stehno plnené medvedím cesnakom

15. 6. 2020 Králičie stehno plnené medvedím cesnakom Sekcia: Spolupráca s profesionálmi

Králičie stehno plnené medvedím cesnakom
Grilované prsia z perličky

8. 6. 2020 Grilované prsia z perličky Sekcia: Spolupráca s profesionálmi

Grilované prsia z perličky
Jahňací hrebienok s chrenovým créme fraiche

1. 6. 2020 Jahňací hrebienok s chrenovým créme fraiche Sekcia: Spolupráca s profesionálmi

Jahňací hrebienok s chrenovým créme fraiche
Grilovacia sezóna predo dvermi

1. 4. 2020 Grilovacia sezóna predo dvermi Sekcia: Inšpirácie

Domáce cestoviny Carbonara

26. 3. 2020 Domáce cestoviny Carbonara Sekcia: Spolupráca s profesionálmi

Domáce cestoviny Carbonara
Jahňacie koleno (sous-vide) s mrkvovo-zelerovým pyré a glazúrovanou cibuľkou

26. 3. 2020 Jahňacie koleno (sous-vide) s mrkvovo-zelerovým pyré a glazúrovanou cibuľkou Sekcia: Spolupráca s profesionálmi

Jahňacie koleno (sous-vide) s mrkvovo-zelerovým pyré a glazúrovanou cibuľkou
Platobné metódy
ARSY line - tvorba webových stránok a eshopov