Kulturastolovania.sk

Hľadáme relevantné výsledky.

  • Žiadny výsledok nezodpovedá Vami napísanému výrazu.

Jahňacia roláda so špenátom
Jahňacia roláda so špenátom

17. 8. 2020 Jahňacia roláda so špenátom

Jahňacia roláda so špenátom

Varíme s

Hotel Partizán

Reštaurácie:
WWW: www.partizan.sk/sk
Adresa: Bystrá 108 - Tále

Suroviny

  • 1500 g jahňacie stehno
  • 3000 g zemiaky
  • 300 ml demi glas
  • 300 g špenát
  • 2 g čierne korenie
  • 150 g cesnak
  • 50 g maslo
  • 1 g rasca
  • 150 ml olivový olej
  • 5 g rozmarín
  • 2 g soľ
  • 50 g med

Ako to urobiť

1

Jahňacie plece opracujeme, orezky z mäsa zomelieme, dochutíme bylinkami, soľou a korením. Naplníme mäso a zrolujeme do fólie. Takto pripravevé rolky dáme do Alto Schaum a tepelne upravujeme 12 hodín - metóda ,,sous vide“. Hotové mäso zašokujeme a zachladíme. Roládu pred podávaním ohrejeme aj s omáčkou vo vývare ešte vo vrecku. Mäso vyberieme, opečieme na rozpraženom masle a podávame s maslovým špenátom a rozmarínovými zemiakmi.

Použité produkty

Pravidlá predaja od 22.11.2021
Pravidlá predaja od 22.11.2021

19. 11. 2021 Pravidlá predaja od 22.11.2021

Vážení zákazníci, na základe Vyhlášky ÚVZ SR č. 259-2021 a v zmysle prijatých opatrení budú naše podnikové predajne - Berndorf Sandrik s.r.o, Bystrická 1571, 966 81 Žarnovica a Berndorf Sandrik s.r.o, Zavarská 9266/11F, 917 01 Trnava, otvorené od 22.11.2021 v tzv. " Režime OP ", to znamená,…

Zistiť viac
Eko certifikát 2020

21. 10. 2021 Eko certifikát 2020 Sekcia: Spolupráca s profesionálmi

Predajné dni 2021 budú Online

31. 8. 2021 Predajné dni 2021 budú Online Sekcia: Spolupráca s profesionálmi

Moderné a nové GASTRO v ťažkej dobe Covidu

26. 4. 2021 Moderné a nové GASTRO v ťažkej dobe Covidu Sekcia: Inšpirácie

Ponuka pre školské jedálne

1. 12. 2020 Ponuka pre školské jedálne Sekcia: Spolupráca s profesionálmi

Ponuka pre školské jedálne
Pečené bravčové hrubé rebro

26. 8. 2020 Pečené bravčové hrubé rebro Sekcia: Spolupráca s profesionálmi

Pečené bravčové hrubé rebro
Bravčová panenka sous vide na zelerovom pyré

24. 8. 2020 Bravčová panenka sous vide na zelerovom pyré Sekcia: Spolupráca s profesionálmi

Bravčová panenka sous vide na zelerovom pyré
Jánošíkove dukáty

20. 8. 2020 Jánošíkove dukáty Sekcia: Spolupráca s profesionálmi

Jánošíkove dukáty
Mladý srnček s lesným ovocím

19. 8. 2020 Mladý srnček s lesným ovocím Sekcia: Spolupráca s profesionálmi

Mladý srnček s lesným ovocím
Jahňacia roláda so špenátom

17. 8. 2020 Jahňacia roláda so špenátom Sekcia: Spolupráca s profesionálmi

Jahňacia roláda so špenátom
Chrumkavý kapor so špargľou a so špargľovým šalátom

13. 8. 2020 Chrumkavý kapor so špargľou a so špargľovým šalátom Sekcia: Spolupráca s profesionálmi

Chrumkavý kapor so špargľou a so špargľovým šalátom
Paprikáš zo sumca

12. 8. 2020 Paprikáš zo sumca Sekcia: Spolupráca s profesionálmi

Paprikáš zo sumca
Teľací chrbát Sous Vide s tymianom

10. 8. 2020 Teľací chrbát Sous Vide s tymianom Sekcia: Spolupráca s profesionálmi

Teľací chrbát Sous Vide s tymianom
Chrbátik z mladého králika s karotkovým pyré

5. 8. 2020 Chrbátik z mladého králika s karotkovým pyré Sekcia: Spolupráca s profesionálmi

Chrbátik z mladého králika s karotkovým pyré
Steak z hov. sviečkovej s karamelizovaným cesnakom

4. 8. 2020 Steak z hov. sviečkovej s karamelizovaným cesnakom Sekcia: Spolupráca s profesionálmi

Steak z hov. sviečkovej s karamelizovaným cesnakom
Rib-eye steak s grilovanou zeleninou

3. 8. 2020 Rib-eye steak s grilovanou zeleninou Sekcia: Spolupráca s profesionálmi

Rib-eye steak s grilovanou zeleninou
Králičie stehno plnené medvedím cesnakom

15. 6. 2020 Králičie stehno plnené medvedím cesnakom Sekcia: Spolupráca s profesionálmi

Králičie stehno plnené medvedím cesnakom
Grilované prsia z perličky

8. 6. 2020 Grilované prsia z perličky Sekcia: Spolupráca s profesionálmi

Grilované prsia z perličky
Jahňací hrebienok s chrenovým créme fraiche

1. 6. 2020 Jahňací hrebienok s chrenovým créme fraiche Sekcia: Spolupráca s profesionálmi

Jahňací hrebienok s chrenovým créme fraiche
Grilovacia sezóna predo dvermi

1. 4. 2020 Grilovacia sezóna predo dvermi Sekcia: Inšpirácie

Platobné metódy
ARSY line - tvorba webových stránok a eshopov